Fusten reinigen

Fusten reinigen

Heb je een eigen fustenpark? Dan helpen wij je graag met het reinigen van je fusten! Vanaf €5,- zorgen wij ervoor dat je fust optimaal gereinigd, steriel en afgevuld met CO2, weer klaar is voor gebruik! Als je de fusten door ons laat reinigen:

Bespaar je tijd
Zijn je fusten echt schoon en steriel
Gebruik je een top-of-the-line custom reinigingsapparaat.

Dat zijn grote beloftes, maar we kunnen deze ook echt waarmaken. Bekijk nu de video van ons reinigingsproces.

Doe jij het bier, dan doen wij de fusten!

Image

100% Schoon garantie

Wij bieden de hoogste kwaliteit als het op het reinigen van fusten aankomt. Daarom geven wij een 100% schoon garantie af op alle fusten die door ons gereinigd worden. Bij ons weet je zeker dat er geen bacteriën of restanten in het vat zitten die het bier kunnen beïnvloeden.

Hoe wij dit doen?
De machine is voorzien van sensoren die waarschuwen als een fust niet optimaal gereinigd is. Zo bewaken wij de kwaliteit van reiniging en weten we zeker dat er een schoon fust afgeleverd wordt.

Tijdbesparing met behoud van kwaliteit

Nooit meer handmatig schoonmaken is al een plezier op zich, maar het bespaart je ook veel tijd en houdt je fust in topconditie. Bij handmatige reiniging wordt de tapstang uit het fust gedraaid. Deze handeling kan de tapstang beschadigen of er kan staal of rubber in het fust terechtkomen. Daarom reinigt onze machine met de tapstang in het fust.

Image

Nog niet overtuigd? Dan laten we graag onze installatie voor ons spreken!

Image

De fustenwasstraat

Fusten Huren maakt gebruik van een hightech fustenwasstraat die speciaal is ontwikkeld voor onze reinigingsservice. Omdat we geen vulsysteem nodig hebben konden we ons 100% richten op optimale reiniging.

Zowel de fustenwasser als de stoomgenerator zijn geoptimaliseerd voor gebruik. De fustenwasser is voorzien van sensoren die het schoonmaakproces continu monitoren. Zo weten we zeker dat alle fusten optimaal gereinigd worden. Zijn de ideale waardes niet gehaald? Dan krijgen wij automatisch een waarschuwing.

Door deze techniek kunnen wij een 100% schoon garantie afgeven op alle fusten die we reinigen!


Het Proces

Ons reinigingsproces bestaat uit 26 stappen, hierbij maken we gebruik van

  • water
  • Steriele lucht
  • Stoom
  • Loog
  • Zuur
  • Co2

Sensoren zorgen ervoor dat iedere stap perfect wordt uitgevoerd. Pas wanneer een stap het gewenste resultaat heeft, gaat de machine door naar de volgende stap. Zo krijg je een fust die helemaal klaar is voor een nieuwe afvulling met bier.

Image