Fusten reinigen

Fusten Huren

Geen ruimte voor een compleet fustenpark of heb je een sterk fluctuerende fustbehoefte? Dat snappen wij!

Daarom kun je bij ons fusten huren voor de lange en korte termijn. Zo kun je de omvang van jouw fustenpark altijd aanpassen wanneer je meer of minder fusten nodig hebt.

Variabel
Snel
Hoge kwaliteit
Lage prijs

Waarom gebruikmaken van Fustenhuren.nl?

Image

Lage prijs

Laten we maar met een belangrijk punt beginnen. Fusten Huren is voordelig. Via ons huur je al een fust vanaf €1,65 per maand, waardoor je geen hoge aanschafkosten meer hebt. Twijfel je over plastic fusten? Een vulling met onze fusten kost tussen de €6,- en €9,-. Een plastic fust tussen de €12 en €14. Tel uit je winst.

Daarnaast is het gebruik van onze fusten ook een duurzame oplossing die je ook kunt blijven gebruiken als de EU het gebruik van plastic nog verder aan banden legt.

Meer weten? Wij helpen je graag verder!

Focus jij je maar op het bier, dan doen wij de fusten!

Image

Variabel

Door te huren kun jij je fustenpark aan laten sluiten op je behoefte. Je kunt voor zowel de lange als de korte termijn bij ons huren en kun je fusten terugbrengen als je ze niet meer gebruikt. Zo heb je alleen kosten aan actieve fusten en heb je nooit teveel of te weinig fusten.

Ook tijdens een contractperiode kun je het aantal fusten gewoon aanpassen. Zo ligt jouw focus op het bierbrouwen en laat je het fusten-gedoe gewoon aan ons over.

Snel

Onze fusten worden uitgeleverd van onze vestiging in Den Bosch. We hebben altijd fusten op voorraad zodat je niet hoeft te wachten en direct kunt beginnen met brouwen!

Image

Nog niet overtuigd? Laat onze installatie dat maar doen dan!

Image

Hoge kwaliteit

Bij Fusten Huren werken we uitsluitend met fusten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast worden al onze fusten na iedere huurperiode gecontroleerd en gereinigd. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze fusten hoog en kun je dus de beste fusten gebruiken voor jouw bier.